De missie van Verboon Oogadviseur is om klanten de beste dienstverlening en producten te bieden bij hun keuze voor de correctie van hun gezichtsvermogen.

 

Verboon Oogadviseur biedt u een ruim enkelvoudig glasprogramma. Veelal worden brillenglazen van het merk Hoya geadviseerd. Het glasprogramma van Hoya omvat zowel standaard als individueel enkelvoudig geslepen brillenglazen. Hoya brillenglazen kunnen voorzien worden van zeer harde coatingen, waardoor de duurzaamheid van het glas sterk wordt verbeterd.

Nulux iDentity V+ is HOYA's gepersonaliseerde enkelvoudige brillenglas, gebaseerd op iD FreeForm Design Technology. Door inachtneming van de individuele montuur parameters biedt Nulux iDentity V+ onovertroffen scherpte over het gehele glasoppervlak, in elke kijkrichting.

Hilux TrueForm is een sferisch enkelvoudig brillenglas, geoptimaliseerd voor een betere gezichtsscherpte. Ideaal bij midden en lagere brilsterktes.
Hilux brillenglazen zijn ook verkrijgbaar in een Classic uitvoering. Ze bieden goed kijkcomfort, maar zijn niet geoptimaliseerd door HOYA's TrueForm Technology.