De missie van Verboon Oogadviseur is om klanten de beste dienstverlening en producten te bieden bij hun keuze voor de correctie van hun gezichtsvermogen.

 

Het multifocale glasprogramma dat Verboon Oogadviseur u kan bieden omvat zowel traditionele als geïndividualiseerde multifocale brillenglazen.
Bij deze glazen is het leesvlak 'onzichtbaar' in het brillenglas geslepen. Traditionele multifocale brillenglazen hebben een voordelige prijsstelling en een relatief smal verte- en leesdeel. Bij geïndividualiseerde multifocale brillenglazen wordt er maximaal rekening gehouden met de wensen van u als klant.

Op basis van levensstijl aspecten (HOYA iDentifier), het gekozen montuur en de ervaringen met voorgaande brillenglazen wordt het karakter van het multifocale glas gevormd. Dit multifocale glas is het eerste brillenglas dat het rechter en linker brilvoorschrift onafhankelijk meeneemt in het berekenen van het benodigde binoculaire glasontwerp. Het binoculair ontwerp zorgt er voor dat uw rechter- en linkeroog optimaal samen kunnen werken, met als doel voor veraf en nabij een geoptimaliseerd en uitgebalanceerd gezichtsveld te genereren.