De missie van Verboon Oogadviseur is om klanten de beste dienstverlening en producten te bieden bij hun keuze voor de correctie van hun gezichtsvermogen.

 

Een goggle beschermt uw ogen tijdens (extreme) sporten tegen o.a. wind, stof, sneeuw en zon. SK-X Optical Solutions geeft u het scherpste zicht met uw favoriete goggle.

Out of Electra

De nieuwe Out Of Electra goggle heeft één van de meest revolutionaire lenstechnologieën ooit! Deze goggle compenseert automatisch de veranderingen in het omgevingslicht. Ga je een bos in? De bril wordt helderder in een paar honderdste van een seconde!

De Out of Electra lens bestaat uit speciaal LCD-film en een zonnecel die zijn eigen chip aandrijft. De chip is constant bezig om de duisternis van het LCD-film aan te passen aan de lichtomstandigheden. Door de zonnecel heb je dus geen batterijen nodig en door het LCD-film geen extra lens.

Electra is niet alleen een ongelooflijke technologie van de jongens van Out Of, maar ook een geweldige goggle die zorgvuldig is ontworpen om de perfecte ervaring te bieden. Naast alle voordelen die Out Of goggles gewoonlijk hebben, heeft de Out of Electra een enorm breed gezichtsveld en dankzij het OTG-frame en het kleine LCD-scherm is het mogelijk om er een bril onder te dragen.

Opsin Clarity Comp Prescription

De Opsin Clarity Comp Prescription is ontworpen om onder alle omstandigheden vertrouwen in het gezichtsvermogen te wekken en combineert een ergonomisch ontwerp met de mogelijkheid om lenzen op sterkte aan te brengen voor het scherpste zicht onder alle omstandigheden. De cilindrische lensvorm zorgt voor minimale vervorming en het frame is geoptimaliseerd voor een zeer breed gezichtsveld, wat vertrouwen geeft in zicht rondom.

De Opsin Clarity Comp is speciaal ontworpen voor wedstrijden en is als zodanig voorzien van ventilatieschuim met een hoge dichtheid om te veel luchtstroom bij zeer hoge snelheden te voorkomen, waardoor een ongeëvenaard wedstrijdzicht wordt gegeven.