Het team van Adidas werkt nauw samen met topatleten om de sportbrillen aan alle eisen te laten voldoen. Een slim ontworpen montuur met kwalitatief goede glazen verzekert u ervan dat de sportbril u helpt beter te presteren.

Het motto is dan ook: “See better, be better”.

De Adidas sportbrillen onderscheiden zich door hun multifunctionele toepasbaarheid. Doordat de mogelijkheden groot zijn, kunnen deze brillen in alle weersomstandigheden en terreinen gebruikt worden. Voor elke sport is er een bril ontworpen met specifieke eigenschappen. Kortom: voor elke sport een perfecte bril!

Er zijn 4 fundamentele voordelen die zijn samengebracht om te zorgen voor een uitstekend en perfect zicht met Adidas eyewear:

  • Zicht: zie meer, blijf gefocust en ontspannen
  • Pasvorm: geen afleiding, met een gepersonaliseerde pasvorm om aan uw behoeften te voldoen.
  • Bescherming: bescherming tegen gevaarlijke zonnestralen en andere externe invloeden zoals stof, regen en wind.
  • Duurzaamheid: vertrouw op de sterkte en de flexibiliteit met zeer duurzame materialen.

De echte sportieveling kan zijn of haar hart ophalen aan de uitgebreide Adidas Sport eyewear collectie!

De Adidas zonnebrillen zijn bij uitstek brillen waarmee je ongehinderd kunt sporten. De zonnebril beschermt tegen alle weersomstandigheden en houdt condens tegen. Het is heel eenvoudig om de glazen te wisselen (in een ander kleur) als de licht- of gebruiksomstandigheden hierom vragen.

Ideaal voor brildragers: Door het unieke systeem met een clip voor glazen op sterkte, is het voor iedereen mogelijk deze brillen te dragen. De clip is makkelijk te verwijderen als er gewisseld wordt met contactlenzen.

Verkrijgbaar bij ons filiaal aan de Voorstraat.

Online brillen passen