De missie van Verboon Oogadviseur is om klanten de beste dienstverlening en producten te bieden bij hun keuze voor de correctie van hun gezichtsvermogen.

 

 

Etnia Barcelona

 

Als we spreken over monturen van Etnia Barcelona, dan spreken we over een echte “eyewear culture”. Prachtige vormen typeren de ruime keuze in Etnia Barcelona monturen voor volwassenen en kinderen.

Etnia Barcelona is een sterk typisch merk waaruit de internationale stijl helder naar voren komt. Een stijl waarmee durf en fantasie breed vertegenwoordigt is. Iedere Etnia Barcelona bril heeft zijn eigen persoonlijkheid die je helpt bij alle aspecten van je garderobe en die door het opvallende kleurgebruik dagelijks positieve reacties zal opleveren. Etnia Barcelona monturen zijn er in meer dan 500 kleuren. Van gedurfde en uitgesproken monturen, tot retro en vintage. Voor mannen en vrouwen die net dat kleine beetje extra zoeken.

De achterliggende gedachte van alle kleuren heeft een psychologische oorsprong. De designers van deze opvallende en mooie monturen zijn de pioniers op het gebied van mixen van collectie, gebaseerd op combinaties van “ready to wear”, de laatste modetrends en Haute Couture.

U hebt de keuze uit kunststof, metaal of een combinatie van beide materialen. Etnia Barcelona is bijzonder door haar manier van produceren. Het kunststof wordt gemaakt door verpulverd katoen met acetaat te mixen tot een pasta, waarna het gekleurd, behandeld en gevormd wordt tot een materiaal waaruit modellen kunnen worden gefreesd. Er wordt enkel en alleen gebruikt gemaakt van natuurlijke, organische elementen, welke 100% recyclebaar en biologisch afbreekbaar zijn.

Het bedrijf wordt gevormd door een team van jonge creatieve en ondernemende werknemers die de volledige stilistische vrijheid krijgen om het merk te voorzien van een eigen identiteit. Mede hierdoor werken ze op de grenzen van de sectoren mode, kunst en design.

 

Verkrijgbaar in ons filiaal aan de Voorstraat en het La Fontaineplein.