Als we spreken over Etnia Barcelona monturen spreken we over een echte “eyewear culture”. Prachtige vormen typeren de ruime keuze in Etnia Barcelona monturen voor volwassenen en kinderen.

Etnia Barcelona is een sterk typisch merk waaruit de internationale stijl helder naar voren komt. Een stijl waarmee durf en fantasie breed vertegenwoordigt is. Iedere Etnia Barcelona bril heeft zijn eigen persoonlijkheid die je helpt bij alle aspecten van je garderobe en die door het opvallende kleurgebruik dagelijks positieve reacties zal opleveren. Etnia Barcelona monturen zijn er in meer dan 500 kleuren. Van gedurfde en uitgesproken monturen, tot retro en vintage. Voor mannen en vrouwen die net dat kleine beetje extra zoeken.

De achterliggende gedachte van alle kleuren heeft een psychologische oorsprong. De designers van deze opvallende en mooie montuen zijn de pioniers op het gebied van mixen van collectie, gebaseerd op combinaties van “ready to wear”, de laatste modetrends en Haute Couture.

U hebt de keuze uit kunststof, metaal of een combinatie van beide materialen. Etnia Barcelona is bijzonder door haar manier van produceren. Het kunststof wordt gemaakt door verpulverd katoen met acetaat te mixen tot een pasta, waarna het gekleurd, behandeld en gevormd wordt tot een materiaal waaruit modellen kunnen worden gefreesd.

Het bedrijf wordt gevormd door een team van jonge creatieve en ondernemende werknemers die, dankzij de volledige stilistische vrijheid die ze krijgen, voorzien van het merk met een eigen identiteit, waardoor het op de grenzen van de sectoren mode, kunst en design.

De Etnia Barcelona brillen worden gemaakt met behulp van een partner in Italië, ontworpen door een gepassioneerd en creatief team van designers. De brillen zijn 100% ecologisch. Etnia Barcelona zet zich in voor duurzame en milieuvriendelijke producten. De acetaat brillen zijn gemaakt van natuurlijke organische elementen, dat 100% recyclebaar en biologisch afbreekbaar is.

Verkrijgbaar bij onze filialen in de Voorstraat en aan het La Fontaineplein.

Online brillen passen