Het Italiaanse merk FEB31st specialiseert zich in de productie van houten monturen. Met een unieke combinatie van kleur, vorm en hout is het merk alles behalve saai. De monturen kunnen zelfs geheel naar uw persoonlijke smaak worden samengesteld!

FEB31st gooit alle standaard visies overboord en komt met een collectie die bruist van innovatie en stijl. U kunt gaan voor een typerende ‘wood look’ of juist kiezen voor een uitgesproken kleur. Het resultaat blijft toch altijd verbluffend.

Qua draagcomfort heeft de houten bril een revolutie doorgemaakt. Zo weegt het montuur slechts 21 gram. Wanneer u een unieke bril wilt is FEB31ste zeker wat voor u.

FEB31st: De UP collectie!

Dun, dunner, dunst. Het gaat hierbij om de nieuwste UP & 2.0 collectie. Want het Italiaanse brillenmerk FEB31st blijft zichzelf sterk ontwikkelen en vernieuwen.

Zo is bij de UP collectie de veer dunner dan dun, door het gebruik van titanium. Het front van de monturen blijft gelijk, bestaande uit flinterdunne laagjes hout. Twaalf modellen, en acht verschillende kleuren titanium. Mooi, elegant, vernieuwend. The only way is UP, baby!

FEB 2.0 is de lijn die juist het montuur ultradun maakt. Door een nieuwe techniek is het gewicht teruggebracht naar twaalf gram. Zonder dat het montuur aan kracht verliest.

Voor deze variant is er gekozen voor een state of the art flexsysteem waarmee de inclinatiehoek volledig is af te stellen naar wens van de klant. Er zijn in deze lijn zeven modellen beschikbaar in meerdere maten. Verder bevat deze collectie alle bekende elementen die je gewend bent. Customized, flexibel, makkelijke glasmontage, afpasbaar en eindeloze kleurcombinaties

Verkrijgbaar in ons filiaal aan de Voorstraat.

Online brillen passen