KunoQvist produceert hoogwaardige brillen met kleurige details voor mensen die design waarderen en de kleine details die het verschil maken. Mensen die ervan genieten om hun persoonlijkheid te uiten en hun bril zien als onderdeel van wat ze dragen.
Wij zijn blij met mensen van alle leeftijden, maar de collectie van KunoQvist is toch voornamelijk voor mannen en vrouwen van boven de 30 die hebben ontdekt dat het leven nog lang niet zo slecht is als je ouder wordt. Mensen die genieten van het bereiken van een bepaalde leeftijd, wat het gevoel van wijsheid brengt en je meer laat genieten van de leuke dingen in het leven.

Het hoofdkantoor, atelier en showroom van KunoQvist zijn gelegen op de bovenste verdieping van een voormalige drukkerij in het oudste industriegebied van Malmö, Norra Sorgenfri. Een plek die ons veel spontane stedelijke inspiratie geeft.
KunoQVist werd geboren uit een passie voor brillen en een verlangen om anders te zijn. Het doel is nooit geweest om een merk te creëren voor iedereen. Sinds de eerste collectie gelanceerd is in 2005, is er consequent gewerkt met een klassiek Scandinavisch design en gecombineerd met spannende details en bewust gekozen kleuren.
Verkrijgbaar in ons filiaal aan het La Fontaineplein
Online brillen passen