Massief goud en diamanten · handgemaakt door LINDBERG goudsmeden

 

LINDBERG Precious

De premium LINDBERG Precious collectie is één van de meest prestigieuze brillencollecties ter wereld. Deze exclusieve bril is gemaakt van massief goud; geel-, wit-, rosé- en zwartgoud, evenals van platina en buffelhoorn. Je vindt er de mooiste ontwerpen die zelfs bezet kunnen worden met diamanten van topkwaliteit voor een echt luxe gevoel.

 

Handgemaakt

Elke individuele LINDBERG Precious bril wordt met de hand gemaakt. Elk stuk van de collectie is een waar kunstwerk gemaakt met de grootste zorg voor detail, waardoor elk montuur de aandacht krijgt die dergelijke luxe vereist. Door innovatieve oplossingen zijn LINDBERG Precious monturen veel lichter in vergelijking met vergelijkbare producten op de markt, waardoor ze een elegante uitstraling hebben en comfortabel aanvoelen. Dit niveau van vakmanschap vereist een hoge mate van vaardigheid en knowhow, daarom werken alleen interne LINDBERG-goudsmeden aan het maken van deze prachtige stukken.

 

Diamanten

Niet zomaar een diamant zal het doen. LINDBERG gebruikt alleen hoogwaardige diamanten met een prachtige helderheid en kleur. De diamanten worden zorgvuldig uitgekozen voor elk LINDBERG Precious-ontwerp. Als exclusieve opties bieden we ook roze, zwarte en ruwe ongeslepen unieke diamanten aan.

 

Buffelhoorn

Een speciaal onderdeel van het LINDBERG Precious-concept is het unieke front van natuurlijk hoorn, vervaardigd met veren van massief goud. Het natuurlijke materiaal van waterbuffelhoorn heeft variaties in kleurdiepte en patroon, waardoor elk paar hoornframes uniek is. Deze prachtige ontwerpen behoren tot de meest exclusieve creaties binnen de LINDBERG collectie.

 

Waar komt het hoornmateriaal vandaan?

Hoorn wordt gemaakt van de hoorns van speciale buffelrassen uit regio's als Azië en Afrika, maar ook uit Zuid- en Midden-Amerika. Omdat elk ras zijn eigen speciale kenmerken heeft, zijn we in staat om verbluffende kleurencombinaties aan te bieden in een verscheidenheid aan ontwerpen

 

Verantwoord ingekocht

Het is belangrijk voor ons om te benadrukken dat de waterbuffelhoorn die wordt gebruikt voor onze glazen met hoornen rand niet afkomstig is van een bedreigde diersoort. De hoorn die wordt gebruikt voor onze collectie buffeltitanium is op verantwoorde wijze afkomstig van gedomesticeerde dieren waarvan het vlees is gebruikt als voedsel en huiden bij de productie van lederwaren.

 

Beperkte editie

De goudsmeden van LINDBERG maken exclusieve kostbare stukken met de hand in een strikt beperkte hoeveelheid. Elk stuk LINDBERG Precious limited edition is genummerd, dit onderstreept de  zeldzaamheid en het luxueuze van het montuur.

 

Handgemaakt

Omdat elk montuur op bestelling wordt gemaakt, zijn we in staat om de bril op uw gezicht af te stemmen, waardoor u niet alleen luxe krijgt in uiterlijk en materiaal, maar ook in comfort. Om de handgemaakte kwaliteit van LINDBERG te onderstrepen, krijgt elk stuk een uniek productnummer. Omdat elk paar bovendien op bestelling wordt gemaakt, graveren we je naam in je LINDBERG-bril – dit maakt het echt uniek.

 

Verkrijgbaar in ons filiaal aan de Voorstraat.