Markus-T

 

Een Duits design met een opvallende, strakke en technische uitstraling: Markus-T

Sinds 1999 maakt Markus Temming, de man achter Markus-T, oogverblindend mooie monturen van titanium. Functionaliteit staat voorop: een bril moet z'n werk doen, comfortabel zijn en lang meegaan. Andere aspecten worden echter niet uit het oog verloren en dit is terug te zien in de subtiele en strakke vormgeving.

Veel monturen in de collectie van Markus-T hebben een kenmerkend opengewerkt lijntje in de neusbrug en de kleur grijs in al haar nuances (van subtiel lichtgrijs tot donker antraciet). Ook voor wie meer kleur wil zijn er mooie tinten beschikbaar. De kernwoorden voor het kleurgebruik zijn echter ingetogen, subtiel en rustig. Wie een prachtige hightech bril van Duitse topkwaliteit wil, opgebouwd uit rustige tinten, kan met een gerust hart voor Markus-T gaan.

Uitgangspunt is de functionaliteit: de pasvorm, het gewicht en comfort. Die technische benadering levert ook een eigen stijl op. De monturen van Markus-T worden volledig met de hand in Duitsland gemaakt. Het merk Markus-T heeft monturen voor zowel heren als dames met een voorliefde voor minimalisme en design.

 

Verkrijgbaar in ons filiaal aan het La Fontaineplein.