Duits design met een opvallende, strakke en technische uitstraling. Sinds 1999 maakt Markus Temming, de man achter de brillen van MARKUS T, oogverblindend mooie monturen van titanium. Functionaliteit staat voorop: een bril moet z’n werk doen, comfortabel zijn en lang meegaan. Andere aspecten worden echter niet uit het oog verloren en dit is terug te zien in de subtiele en strakke vormgeving.

Veel van de monturen in de collectie hebben een kenmerkend opengewerkt lijntje in de neusbrug en de kleur grijs in al haar nuances (van subtiel lichtgrijs tot donker antraciet) komen in de collectie terug. Ook voor wie meer kleur wil zijn er mooie tinten beschikbaar. De kernwoorden voor het kleurgebreuik zijn echter ingetogen, subtiel en rustig, dus voor knalkleuren bent u bij MARKUS T verkeerd. Wie echter een prachtige hightech bril van Duitse topkwaliteit wil, kan met een gerust hart voor MARKUS T gaan.

Uitgangspunt is de functionaliteit: de pasvorm, het gewicht en comfort. Die technische benadering levert ook een eigen stijl op. De monturen van Markus-T worden volledig met de hand in Duitsland gemaakt. En zijn voor zowel man als vrouw bedoeld met een voorliefde voor minimalisme en design.

Verkrijgbaar bij ons filiaal aan het La Fontaineplein.

Online brillen passen