Serengeti, het zonnebrilmerk dat voor oogplezier gaat

Serengeti® Eyewear is een high-end zonnebrillen merk. Hun belangrijkste focus is oogbescherming. De zonnebrillen zijn daarom vooral voorzien van alle beschermende factoren om je ogen tegen de schadelijke zon te beschermen. Serengeti® onderzoekt en ontwikkelt state of the art technologie, zoals meekleurende lenzen, gepolariseerde lenzen en spectrale controle.

Door deze technische elementen is Serengeti van nature geschikt voor chauffeurs en piloten en voor op plaatsen waar de ogen het beste moeten presteren. Serengeti is in 1985 in Florida opgericht en nu de officiële sponsor van de Aston Martin Jota Sport race team.

De glazen van Serengeti zonnebrillen

Een van de geheimen van ‘s werelds beste zonnebrillen is de lens. Serengeti® maakt twee soorten lenzen, glas en Polar PhD. Beide objectieven zijn voorzien van Serengeti’s ongelooflijke meekleurende technologie, dat is dan ook geen verrassing omdat Serengeti®  pionier is in deze technologie. Deze Fotochromische lenzen zorgen ervoor dat je ogen gezond en beschermd blijven zonder moe te worden gedurende de dag, ongeacht de lichtomstandigheden. Dus of je kiest voor glas of Polar PhD lenzen, ze komen met de geavanceerde Photochromic technologie.

De Polar PhD lenzen leveren duidelijk superieure brillen voor de ultieme reis, met de allernieuwste polarisatie, meekleurende technologieën, exclusieve kleuren en high-definition voordelen. De Polar PhD lens is zo revolutionair; dat het de felbegeerde internationale Silmo d’Or award ontving in de categorie lens voor innovatie en prestaties – een primeur voor een zonnebril fabrikant, een super groot succes die andere merken ook graag zouden willen hebben.

De glazen lenzen hebben dezelfde technologie als de Polar PhD lenzen. Ook deze glazen komen met de allernieuwste polarisatie, meekleurende technologieën, exclusieve kleuren en high-definition voordelen.  Dus ook al zou je voor deze variant gaan ben je verzekerd van een bril met de nieuwste technologie op gebied van bescherming van de ogen.

Bekende Serengeti – brildragers.

Paus Benedictus XVI is gezien bij het dragen van een van Serengeti® klassiek model zonnebril in 2006 en 2009. Maar ook de Hollywood-ster Val Kilmer is gezien bij het dragen van Serengeti® zonnebrillen. In 2007 heeft de acteur Patrick Dempsey een contract getekend om Serengeti zonnebril te onderschrijven. Hij gebruikte een paar modellen in de film Made of Honor. Acteur Jack Nicholson werd gespot met meerdere Serengeti® zonnebril, waaronder de Serengeti® Rieti in de jaren ’90. Verder zijn er nog enkele bekende sterren uit (TV Series) die gespot zijn met deze zonnebrillen van Serengeti®. De beroemde Formula 1 piloot  Alain Prost is een hele tijd het gezicht geweest van de Serengeti® zonnebrillen.

Verkrijgbaar in ons filiaal aan de Voorstraat.

Online brillen passen