State Of Art

 

Er komen veel goede dingen uit ons eigen Nederland en de brillen van State of Art kunnen zonder enige twijfel aan deze lijst toegevoegd worden. State of Art is een merk met internationale allure dat onvervalste klassiekers in de brilmode vertaalt naar een modieuze brillencollectie voor mannen. In de steeds uitgebreidere collectie zijn drie thema’s terug te zien:

Modern classics

Naar aanleiding van het credo van State of Art, ‘Modern classics’, zijn diverse klassieke monturen vertaald naar de tegenwoordige tijd. Door het gebruik van modieuze kleuren en modernere materialen ontstaan moderne klassiekers die de tand des tijds moeiteloos weer jaren kunnen doorstaan.

Auto en autosport

Mannen en auto’s, het is en blijft een gouden combinatie. In de collectie is dit thema onder andere terug te zien in het gebruik van hoogwaardige lichtgewicht materialen zoals superlicht kunststof, aluminium en bewerkt metaal. Ook in de afwerking laat de autosport duidelijk zijn sporen na met bijvoorbeeld acetaat in carbonlook en de verwerking van details als een grill, bandenspoor en een bumper.

Kleur en mode

Om oude favorieten om te toveren in publiekslievelingen van de moderne tijd, worden de trends nauwlettend in de gaten gehouden. Hierdoor weet u zeker dat een State of Art bril past in het huidige modebeeld, zonder dat het montuur zijn onderscheidende waarde verliest.

 

Verkrijgbaar in ons filiaal op de Voorstraat en het La Fontaineplein.