Eigenzinnig en verrassend

Het merk Theo staat voor exclusieve, vernieuwende en verrassende brilmode uit België. Deze collectie is zeer groot en wordt jaarlijks 2 keer vernieuwd met nieuwe modellen en zeer regelmatig uitgebreid met nieuwe en verrassende kleuren. Theo is een anagram voor ”Hoet” wat weer de achternaam is van de ontwerper, Patrick Hoet. De Theo-drager is een individualist en een trendsetter. Hij/zij heeft een positieve kijk op de maatschappij, houdt van subtiele humor, staat stevig in zijn/haar schoenen, heeft geen boodschap aan logo’s en heeft een hekel aan goedkope opzichtigheid. De Theo-drager wil kwaliteit, orginaliteit en exclusiviteit.

Theo dragers

De Britse zanger Elton John draagt regelmatig theo. In zowel Sex and the City: The Movie als in Sex and the City 2 draagt Kim Cattralls personage Samantha Jones een zonnebril van Theo.

Het koppigste brillenmerk ter wereld

Wat begon als een kattebelletje… op een bestelbon, groeide uit tot dé slogan van het meest eigenzinnige Belgische brillenmerk: ‘Theo loves you’.

Tot op vandaag is dit motto de lijm tussen alles wat Theo doet, elke beslissing die Theo neemt en elke collectie die Theo lanceert. Wim Somers en Patrick Hoet, opticiens met elk hun eigen winkel, besloten zelf een collectie op de markt te brengen onder de naam Theo. Waarom? Wel, heel eenvoudig: ze wilden hun klanten iets anders aanbieden dan de mainstream brillen die ze verkochten. In 1989 waren de eerste Theo brillen een feit. En baanbrekend waren ze alleszins. De daaropvolgende collecties vonden steeds gemakkelijk hun weg naar de consument. Vandaag, meer dan 20 jaar later, wordt Theo verkocht in 1400 winkels verspreid over een 50-tal landen… en Theo ziet ze allemaal graag!

Het Theo hoofdkwartier ligt in Antwerpen. Nu werken er meer dan 30 mensen voor Theo, in binnen- en buitenland. Het kleine familiebedrijf groeide uit tot een belangrijke speler op de internationale optiekmarkt. Theo blijft steeds weer verrassen!

Theo loves you!

Verkrijgbaar in ons filiaal in de Voorstraat.

Online brillen passen