Triple X

 

Triple X is een Zweeds kwaliteitsproduct, bestaat sinds 1986 en het biedt een unieke breedte. Alle modellen hebben een solide, creatief ontwerp en er is altijd een duidelijk Scandinavisch DNA in elke verzameling. De producten zijn uiterst gedetailleerd, goed gemaakt en hebben een rode draad die helemaal uit de vingertoppen aanvoelt wanneer u een montuur van Triple X opzet.

Bij Triple X wordt er gewerkt zonder tussenpersonen. De schetsen gaan rechtstreeks de fabriek in. Eenvoud, openheid, engineering, professionele trots en geest voor detail worden overal in het bedrijf weerspiegeld.

Triple X is een stijlvol, Scandinavisch ontwerp uit Stockholm met strakke lijnen en doordachte details voor een breed scala aan mensen en gezichtsvormen. Met zijn neutrale kleuren en tinten is de archipel van Stockholm een grote inspiratiebron voor de producten en het hele merk. Er is altijd een gemeenschappelijk thema in de collecties, maar elke boog heeft zijn eigen identiteit met discrete details en een interactie tussen man en vrouw. Triple X staat ook voor pure liefde voor het product en grotendeels een obsessie met focus op de details.

Verkrijgbaar in ons filiaal aan het La Fontaineplein.