Vuillet Vega is een bedrijf dat is opgericht in 1843 in Morez (Jura), de Franse hoofdstad van de brillenhandel. Vijf generaties hebben het bedrijf staande gehouden en het brillenmerk ‘Vuillet Vega’ wereldwijd tot een meer dan gewaardeerd begrip gemaakt. Deze vijf generaties deelden allemaal dezelfde passie; het ontwerpen van kwalitatief excellente monturen met oog voor de fijnste details.

Anno 2016 is Vuillet Vega een gevestigde naam met zowel de bekende klassieke lijnen, als ook modernere lijnen voor een nieuwe doelgroep van middelbare leeftijd.

 

Hand gemaakt, waardoor elk montuur in de brillencollectie van Vuillet Vega uniek is. De monturen van Vuillet Vega zijn voor mannen en vrouwen op die op zoek zijn naar comfort, maar ook waarde hechten aan de laatste modetrends.

Deze verfijnde monturen komen in een breed kleurenpalet voor, die zorgen voor karakteristieke kenmerken op de metalen brillen. Vindt u comfort zeer belangrijk, maar wilt u er tegelijkertijd ook trendy bijlopen? Wij zeggen één woord; Vuillet Vega!

 

Verkrijgbaar bij ons filiaal aan de Voorstraat.

Online brillen passen