De missie van Verboon Oogadviseur is om klanten de beste dienstverlening en producten te bieden bij hun keuze voor de correctie van hun gezichtsvermogen.

 

Met hun Plutonite glazen, driepunts-passing en Unobtainium onderdelen onderscheiden Oakley zonnebrillen zich van alle andere zonnebrillen.

De lenzen van Oakley zijn gemaakt van Plutonite. Het materiaal Plutonite is praktisch onbreekbaar en filtert volledig het schadelijke licht. Bij schadelijk licht kan gedacht worden aan UVA, UVB, UVC en het schadelijke blauwe licht tot 400nm.

De Drie-punts-passing van de zonnebril zorgt dat de bril alleen het gezicht raakt op de neus en achter de oren. Door deze optimale pasform zit de zonnebril als gegoten tijdens actieve sporten als het hardlopen, schaatsen, wielrennen, mountainbiken en golfen.

De Unobtainium neuspads en veerhoezen geven de Oakley zonnebril extra comfort. Unobtainium verhoogt de grip op het moment dat het in aanraking komt met vocht.

De collectie van Oakley zonnebrillen is breed en bestaat uit zowel sportieve als stoere monturen. Met een breed scala aan gekleurde lenzen is er voor elke weersomstandigheid een geschikte Oakley. Daarnaast kan men ook zelf een persoonlijke Oakley samenstellen.