De missie van Verboon Oogadviseur is om klanten de beste dienstverlening en producten te bieden bij hun keuze voor de correctie van hun gezichtsvermogen.

 

Vormstabiele lenzen (ook wel: vormvaste lenzen) zijn de verbeterde versie van de vroegere harde lenzen. Het materiaal is tegenwoordig minder hard en laat veel meer zuurstof door.

Zoals elke lens hebben vormstabiele lenzen voor- en nadelen. Over het algemeen zijn vormstabiele lenzen in gebruik voordeliger en gezonder dan zachte lenzen. Omdat de vormstabiele lens bij complicaties in een vroeg stadium waarschuwt, is de kans op bijvoorbeeld een oogontsteking erg klein. Uit praktisch oogpunt zijn vormstabiele lenzen minder geschikt tijdens het beoefenen van een actieve sport.

Elk oog heeft een andere vorm. Het aanmeten van vormstabiele lenzen is maatwerk, vraagt veel vakkundigheid en ervaring. Daarom besteden wij er veel aandacht aan. Zelfs bij speciale oogafwijkingen bieden vormvaste lenzen een perfecte oplossing.

Bent u benieuwd wat voor u de mogelijkheden zijn? Maak vrijblijvend een afspraak.

Wilt u uitleg over het gebruik van vormstabiele contactlenzen? download hier de instructiefolder: "Omgaan met vormstabiele contactlenzen".