De missie van Verboon Oogadviseur is om klanten de beste dienstverlening en producten te bieden bij hun keuze voor de correctie van hun gezichtsvermogen.

 

Ooglaseren of refractie chirurgie wint enorm aan populariteit. Jaarlijks worden er steeds meer behandelingen uitgevoerd. De mate van begeleiding, deskundigheid, professionaliteit en ervaring van de oogartsen die behandelingen uitvoeren verschilt enorm.

Bij Verboon Oogadviseur zijn optometristen werkzaam met jarenlange ervaring op het gebied van refractieve chirurgie en de professionele, heldere begeleiding die daarbij hoort. U bent er op de juiste plaats voor het vooronderzoek (quickscan en fullscan) en de post-operatieve controles.

Sinds 2002 werkt Verboon Oogadviseur samen met Eyescan. Eyescan is een kwalitatief hoogwaardige oogzorgkliniek en richt zich op de medische zorg van uw ogen. Of het nu gaat om brilvervangende chirurgie, cosmetische chirurgie, of andere vormen van oogzorg, Eyescan garandeert dat u alleen behandeld wordt door gespecialiseerde, vaste oogartsen.

Bij refractie chirurgie is naast de deskundigheid van de arts en optometristen ook de kwaliteit van de apparatuur een vereiste. Bij Eyescan worden behandelingen als Lasek, TransPRK en Lasik Intralase uitgevoerd met de Schwind Amaris 750S®. Deze is gebaseerd op de meest innovatieve technologieën ter wereld en zorgt voor ongeëvenaard maatwerk.

Naast laserbehandelingen worden er door Eyescan ook lensimplantaties uitgevoerd. Hierbij kan men denken aan voorzet- en vervanglenzen ter correctie van verte en /of nabij zicht. Bij de voorzetlens blijft de eigen ooglens gehandhaafd en wordt er een lens in het oog of in het hoornvlies geplaatst. Bij een vervanglens wordt de eigen ooglens vervangen door een revolutionaire lens met superieure beeldkwaliteit.

Wilt u goed zicht voor veraf en of nabij zonder bril of contactlenzen? Neem contact met ons op en we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.