De missie van Verboon Oogadviseur is om klanten de beste dienstverlening en producten te bieden bij hun keuze voor de correctie van hun gezichtsvermogen.

 

Uw ogen zijn bij Verboon Oogadviseur in goede handen.

Wij adviseren minimaal één keer in de twee jaar een oogmeting. Komt er bij u zelf of in uw familie een oogaandoening voor, dan kan het raadzaam zijn vaker op controle te komen.

Voor een oogmeting hoeft u geen afspraak te maken, maar geeft wel de zekerheid dat we de tijd voor u hebben. Een afspraak voor oogmeting kunt u zowel online als telefonisch maken.

Een standaard oogmeting is kosteloos. Mocht er naar aanleiding van deze meting een reden zijn voor aanvullend onderzoek, dan is een optometrist van Verboon Oogadviseur hiervoor dé specialist. Mogelijk worden hiervoor kosten berekend. Voorafgaand aan het onderzoek wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

Indien gewenst kunt u als klant onze meetgegevens van een oogmeting aanschaffen. Voor deze dienstverlening rekenen wij een vergoeding van € 50,-. Mocht u aan de hand van deze oogmeting een bril door derden laten maken, dan zien wij deze waarden als refractieadvies en niet als een brilvoorschrift. Koopt u toch bij ons binnen drie maanden na aanschaffen van de refractiewaarden nieuwe glazen, dan krijgt u de gemaakte kosten (€ 50,-) retour.