De missie van Verboon Oogadviseur is om klanten de beste dienstverlening en producten te bieden bij hun keuze voor de correctie van hun gezichtsvermogen.

 

Bent u op zoek naar een aanbieder van Brillen in Woerden? Zoekt u bijvoorbeeld een nieuwe bril, omdat uw oude bril niet meer juist is? Verboon optiek is inmiddels een begrip in Woerden en omgeving op het gebied van brillen. Naast een breed assortiment aan monturen hebben wij ook zonnebrillen, brillenglazen, skibrillen (goggles) op sterkte en customized zonnebrillen van o.a. Oakley en Serengeti. Door persoonlijke aandacht en advies bepalen we welke bril u nodig heeft. Weet u nog niet welk soort bril u nodig heeft? Geen zorgen, wij kunnen u helpen met een oogmeting.

Verboon Optiek beschikt over de modernste apparatuur om snel en accuraat de staat van uw ogen te controleren. U wordt geholpen door gediplomeerde opticiens en optometristen. Voor het screenen van uw ogen en het bepalen van uw nieuwe bril gaan wij tot het uiterste: persoonlijk advies, tijd en aandacht.