De missie van Verboon Oogadviseur is om klanten de beste dienstverlening en producten te bieden bij hun keuze voor de correctie van hun gezichtsvermogen.

 

Bent u op zoek naar een brillenwinkel in Woerden? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij Verboon Optiek in Woerden bent u aan het juiste adres voor brilmode, contactlenzen en optometrie. Wij bieden een breed aanbod aan brilmode. Zo kunt u bij ons terecht voor monturen, zonnebrillen, brillenglazen. Daarnaast bieden wij u ook skibrillen (goggles) op sterkte en Oakley Customized Zonnebrillen aan. Heeft u contactlenzen? Ook dan helpen wij u graag verder. Wanneer u zoekt naar vormstabiele lenzen, scleralenzen, hybridelenzen, zachte contactlenzen, nachtlenzen of advies bent u van harte welkom in onze winkel. Ook alles rondom optometrie behoort tot de mogelijkheden.

Onze missie is om klanten de beste dienstverlening en producten te bieden bij hun keuze voor de correctie van hun gezichtsvermogen. Wij heten u van harte welkom in één van onze winkels.